Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fuego Festival Neushoorn 12.10.2019

12 oktober @ 19:00 - 13 oktober @ 04:00

Zaterdag 12 oktober:
Fuego Latin Urban Festival

Het heetste Caribische festival in maar liefst 3 zalen is terug!
Het is niet alleen een tropische avond met de beste Latin & Afro, maar we bieden een verrassend programma voor de gehele dag die je zeker niet wilt missen!

We starten met een uitdagende bootcamp en maar liefst 10 verschillende workshops op elk niveau. Daarna feesten we de hele nacht door met de beste DJ’s van het land in 3 zalen!! Kom ook genieten van de beste beats:

✔ Urban Room
✔ Salsa/Bachata Area
✔ Kizomba Lounge

☆ATTENTIE☆
Maak dit feest in deze zinderende ruimte mee en kom zaterdag 12 oktober, met de beste DJ’s van Nederland en diverse unieke extra`s;

☀ Cocktailbar
★ Massagestoel
➡ Airco!

Noteer 12 oktober vast in je agenda; dit mag je niet missen! Hasta pronto!

Kosten

**Earlybird ticket** vanaf 19:30 inclusief workshops
€ 10-,

Groepsticket
€ 80 voor 6 personen

VVK & deur: vanaf 19:30, incl. workshops
€ 16 p.p.

VVK & deur: vanaf 22:30
€ 14 p.p.

Studenten (op vertoon van pas)
€ 10,-

Zaterdag 12 oktober:
bootcamp 14:30u

Iedereen die zich inschrijft voor de bootcamp ontvangt gratis entree voor dit unieke festival! 🎉 De bootcamp is van 14:30u tot 17:30u. Meer info volgt!
Opgave (alleen nodig voor dit gedeelte): info@salsaromos.nl vóór 9 oktober.

Kosten bootcamp
Locatie: volgt

Meer info volgt, inclusief prijzen.

Programma workshops – 2019 versie komt nog!

Tip: Klik op de afbeelding om te vergroten

Party Time 22:30u – 3 area’s

♫ Latin Urban Room – 23:30u ♫

DJ…..

☀Salsa/Bachata Area – 22:30u☀

DJ….

✰ Kizomba Lounge – 22:30u ✰

DJ La Sandunguera

Salsa Romos

Salsa Romos is een dansschool die verschillende dansstijlen aanbiedt, zoals Salsa, Kizomba, Semba en Bachata. De lessen worden verzorgd op twee verschillende accommodaties, namelijk bij Omar Smids (Ampèrestraat 6) en in Wijkcentrum Camminghastins (Lieuwenburg 2). Beide locaties bevinden zich in Leeuwarden en bieden genoeg ruimte om gezellige dansavonden en feesten te organiseren. Naast dit grote feest in oktober hebben we in januari een New Year’s Salsa Party. Rond pasen hebben we nog een speciale Easter editie en uiteraard sluiten wij voor de zomer altijd af met een knallend eindfeest. Buiten de reguliere lessen proberen wij onze cursisten zoveel mogelijk de kans te geven om te oefenen. Dit kan voor -en na de lessen, maar ook iedere vrijdagavond vanaf 21:30u (Lieuwenburg 2, Leeuwarden).

Heb je interesse om bij onze lessen een kijkje te komen nemen? Iedereen is altijd van harte welkom voor een gratis proefles! Dit geldt voor beginners, maar uiteraard ook voor instromers!

 

DJ Caramelo

“Muziek is ontspanning” , dit is één van de instellingen waarmee DJ Caramelo op elk feest draait. Door passende muziek te draaien kunnen dansers lekker ontspannen en genieten van de verschillende soorten muziekstijlen. Hij is geboren in Zuid-Amerika, begonnen als salsero en uitgegroeid tot DJ Caramelo. Door de combinatie van salsa lessen, bezoeken aan Zuid-Amerika en het luisteren en uitzoeken van muziek, is er een verzameling van muziek ontstaan door de jaren heen. Het draaien is begonnen op salsa dansscholen in Groningen hierna op salsafeesten en in discotheken in Groningen en Peru. Deze kennis van verschillende muzieknummers hoort niet bij 1 persoon te
blijven vind DJ Caramelo. Het moet verspreid worden onder iedereen die
ervan kan genieten en de nummers kan waarderen. Salsastijlen die DJ Caramelo draait zijn divers en afwisselend. Je kunt hierbij denken aan o.a. Brava, Guaguancó, Colombiaans en Cubaans. ‘Het publiek is een belangrijke factor tijdens de feesten, zij moeten met een tevreden gevoel en glimlach weer naar huis gaan!’

Salsa - Leeuwarden - Party

Salsa Romos – De gezelligste dansschool van Leeuwarden

Bekijk alle foto’s in het album op onze Facebookpagina

Gegevens

Begin:
12 oktober @ 19:00
Einde:
13 oktober @ 04:00
Website:
https://neushoorn.nl/production/fuego-festival-2/

Organisator

Salsa Romos

Locatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
Leeuwarden, Friesland 8911BP Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.neushoorn.nl/nl/event/137524/fuego-latin-urban-festival