Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fuego Festival Latin Urban – 6/10 NEUSHOORN

6 oktober 2018 @ 14:15 - 7 oktober 2018 @ 04:00

Zaterdag 6 oktober:
Fuego Latin Urban Festival

Het noorden weet wat feesten is, daarom zijn we groter terug dan ooit! Nieuwe samenwerkingen met de gezelligheid die jullie van ons gewend zijn. Kom ook genieten van de beste latinbeats!

Fuego Latin Urban Festival is voor iedereen de perfecte stapavond! Het is niet alleen een gezellige dansavond, maar we bieden een verrassend programma voor de gehele dag die je zeker niet wilt missen! In de middag is er een Kizomba bootcamp vanaf 14:30u. We bieden ‘s avonds maar liefst 10 diverse workshops aan op ieder niveau. Daarna feesten we door met de beste latin DJ’s van het land in 3 area’s:

✔ Urban Room
✔ Salsa/Bachata Area
✔ Kizomba Lounge

☆ATTENTIE☆
Maak dit feest in deze zinderende ruimte mee en kom zaterdag 6 oktober, met de beste DJ’s van Nederland en diverse unieke extra`s;

☀ Cocktailbar
★ Massagestoel
➡ Airco!

Noteer 6 oktober vast in je agenda; dit mag je niet missen! Hasta pronto!

Kosten

Vanaf 19:30, inclusief workshops
€ 12 p.p.

Vanaf 22:30
€ 10 p.p.

Studenten
€ 7,-

Zaterdag 6 oktober:
Kizomba bootcamp 14:30u

Vorig jaar beleefden deze absolute toppers hun definitieve doorbraak tijdens het Fuego Festival. En dat was te merken: de bootcamp was vol!

✔ Mis deze leerzame middag niet! Arjo & Irene komen jullie alles vertellen over Kizomba, van traditionele Kizomba die gedanst wordt op familiefeestjes, tot sexy Urban Kiz filmpjes op YouTube!

Dit is nog lang niet alles! Je wordt persoonlijk uitgedaagd en er wordt extra gelet op details. Deze uitdagende bootcamp is voor een ieder toegankelijk, wel is enige ervaring een pré.

Iedereen die zich inschrijft voor de Bootcamp Kizomba ontvangt gratis entree voor dit unieke festival! 🎉 De bootcamp is van 14:30u tot 17:30u.
Opgave (alleen nodig voor dit gedeelte): info@salsaromos.nl vóór 3 oktober.

Kosten Bootcamp Kizomba
Locatie: Ampèrestraat 6

€35 p.p. / €60 per koppel
leden: €30 p.p. / €50 per koppel

Programma workshops

Tip: Klik op de afbeelding om te vergroten

Party Time 22:30u – 3 area’s

♫ Latin Urban Room – 23:30u ♫

DJ Ñao

☀Salsa/Bachata Area – 22:30u☀

Top DJ Rafi
DJ Caramelo

✰ Kizomba Lounge – 22:30u ✰

DJ La Sandunguera

Salsa Romos

Salsa Romos is een dansschool die verschillende dansstijlen aanbiedt, zoals Salsa, Kizomba, Semba en Bachata. De lessen worden verzorgd op twee verschillende accommodaties, namelijk bij Omar Smids (Ampèrestraat 6) en in Wijkcentrum Camminghastins (Lieuwenburg 2). Beide locaties bevinden zich in Leeuwarden en bieden genoeg ruimte om gezellige dansavonden en feesten te organiseren. Naast dit grote feest in oktober hebben we in januari een New Year’s Salsa Party. Rond pasen hebben we nog een speciale Easter editie en uiteraard sluiten wij voor de zomer altijd af met een knallend eindfeest. Buiten de reguliere lessen proberen wij onze cursisten zoveel mogelijk de kans te geven om te oefenen. Dit kan voor -en na de lessen, maar ook iedere vrijdagavond vanaf 21:30u (Lieuwenburg 2, Leeuwarden).

Heb je interesse om bij onze lessen een kijkje te komen nemen? Iedereen is altijd van harte welkom voor een gratis proefles! Dit geldt voor beginners, maar uiteraard ook voor instromers!

 

DJ Caramelo

“Muziek is ontspanning” , dit is één van de instellingen waarmee DJ Caramelo op elk feest draait. Door passende muziek te draaien kunnen dansers lekker ontspannen en genieten van de verschillende soorten muziekstijlen. Hij is geboren in Zuid-Amerika, begonnen als salsero en uitgegroeid tot DJ Caramelo. Door de combinatie van salsa lessen, bezoeken aan Zuid-Amerika en het luisteren en uitzoeken van muziek, is er een verzameling van muziek ontstaan door de jaren heen. Het draaien is begonnen op salsa dansscholen in Groningen hierna op salsafeesten en in discotheken in Groningen en Peru. Deze kennis van verschillende muzieknummers hoort niet bij 1 persoon te
blijven vind DJ Caramelo. Het moet verspreid worden onder iedereen die
ervan kan genieten en de nummers kan waarderen. Salsastijlen die DJ Caramelo draait zijn divers en afwisselend. Je kunt hierbij denken aan o.a. Brava, Guaguancó, Colombiaans en Cubaans. ‘Het publiek is een belangrijke factor tijdens de feesten, zij moeten met een tevreden gevoel en glimlach weer naar huis gaan!’

Salsa - Leeuwarden - Party

Salsa Romos – De gezelligste dansschool van Leeuwarden

Bekijk alle foto’s in het album op onze Facebookpagina.

Gegevens

Begin:
6 oktober 2018 @ 14:15
Einde:
7 oktober 2018 @ 04:00
Site:
https://www.facebook.com/events/192625311604132/

Organisator

Salsa Romos

Locatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
Leeuwarden, Friesland 8911BP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie