Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GRATIS PROEFLESSEN & Sangria Latin Party!

6 september 2018 @ 08:00 - 8 september 2018 @ 00:30

€2

GRATIS Sangria Latin Party

Latijns-Amerika staat bekend om zijn temperament en passie. Dit komt ten volle tot uitdrukking in deze, van oudsher, Cubaanse dans. De muziek sluit hier naadloos bij aan met duidelijk herkenbare ritmes en voordat je het weet swing je mee en ben je verloren op onze intensieve, maar vooral gezellige lesavonden.

Word jij ook enthousiast bij het horen van de opzwepende klanken van Latin muziek? Luister je graag naar Enrique Iglesias, Pitbull of Marc Anthony? Laat je dan nu verleiden door de ritmes van de Cubaanse muziek en kom langs bij een van onze GRATIS proeflessen.

Uitvluchten zoals leeftijd, geen ritmegevoel en/of gewoon niet kunnen dansen, worden door gemotiveerde leraren met veel individuele aandacht compleet onderuit gehaald!

Programma
*Let op, de locatie van de donderdag en vrijdag zijn verschillend!*

Donderdag 6 september – 19:15 Gratis Proefles

Op 6 september is iedereen van harte welkom voor een gratis proefles in het mooie Dance Centre van Omar Smids. Met ruim 150m² dans oppervlakte is er genoeg ruimte voor iedereen om de eerste danspassen te zetten. Neem gerust iemand mee, iedereen is welkom!

Adres: Ampèrestraat 6, Leeuwarden

6/9 – Gratis Sangria Latin Party incl. workshop Salsa

Na de proeflessen is het de beurt aan de meer ervaren Salsa dansers. Tijdens de workshop Salsa is er voldoende uitdaging voor iedereen, maar natuurlijk ook gezelligheid! Na afloop van de workshop gaan we met de voetjes van de vloer op de mooiste Cubaanse muziek. Heb je een verzoekje? Alles is mogelijk onder het genot van een Sangria.

Vrijdag 7 september – 19:30 Gratis Proefles

Op vrijdag 7 september is iedereen van harte welkom voor een gratis proefles. In het gezellige wijkcentrum van Camminghaburen gaan we met de voetjes van de vloer. Kun jij ook al niet meer wachten? Laat het iedereen weten! Iedereen is welkom, dus neem gerust je vrienden, vriendinnen, familie of buren mee.

Adres: Lieuwenburg 2, Leeuwarden

7/9 – Gratis Sangria Latin Party incl. workshop Rueda

Na de proeflessen is het de beurt aan de meer ervaren Salsa dansers. Tijdens de workshop Rueda gaan we uitdagende figuren bij langs voor iedereen! Na afloop van de workshop gaan we feestelijk het weekend in met de beste Cubaanse muziek. Heb je een verzoekje? Alles is mogelijk onder het genot van een Sangria.

Danslocatie donderdag:

Dance Centre Omar Smids

Ampèrestraat 6

Leeuwarden

Danslocatie vrijdag:

Wijkcentrum Camminghastins

Lieuwenburg 2

Leeuwarden

Salsa Romos – De gezelligste dansschool van Leeuwarden

Bekijk alle foto’s in het album op onze Facebookpagina.

Gegevens

Begin:
6 september 2018 @ 08:00
Einde:
8 september 2018 @ 00:30
Kosten:
€2
Site:
https://www.facebook.com/events/467866800302464/

Organisator

Salsa Romos