Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noche Cubana Leeuwarden; zaterdag 1 oktober

1 oktober 2016

€5

Zaterdag 1 oktober:
Noche Cubana Leeuwarden

Op zaterdag 1 oktober is het eindelijk weer zover!!!
Na de succesvolle eerdere edities zal het er wederom pittig aan toe gaan met de beste latin DJ van het noorden en een uniek programma. Dit is een speciale editie in samenwerking met meerdere dansscholen. Het is niet alleen maar een gezellige dansavond, maar Salsa Romos biedt een verrassend programma voor de gehele dag die u niet wilt missen!

☆ATTENTIE☆
Maak dit feest in deze zinderende ruimte mee en kom zaterdag 1 oktober, met de beste DJ van het noorden (DJ Caramelo) en diverse unieke extra`s, naar ruim 150 m² feest oppervlakte met een verrassend programma voor de hele dag!!!

Iedereen is welkom! Dus schrijf je snel in via: info@salsaromos.nl (uiterlijk 30 september), want VOL = VOL. Voor de workshops vanaf 19:30u is opgave NIET nodig.

Kosten

Vanaf 14:30
€ 35 p.p. / € 60 per koppel
(leden: €30 p.p. / €50 per koppel)

Vanaf 19:30

€ 10 p.p.
(leden: € 8 p.p.)

Vanaf 21:30
€ 7 p.p.
(leden: € 5 p.p.)

Programma

Bootcamp Bachata – Club Fiera
14:30 – 17:30 

Bij deze bootcamp Bachata Dominican style staat footwork, partnering en musicality centraal. De leskunsten van Club Fiera staan hoog aangeschreven, en dat is natuurlijk niet voor niks! Geef je nu snel op want deze unieke bootcamp mag je zeker niet missen!
*opgave bootcamp voor 30 september: info@salsaromos.nl

Workshop Kizomba – Hoshank
19:30 – 20:30

Na het avondeten staat de volgende workshop alweer op het menu, namelijk Kizomba door niemand minder dan Hoshank. Het zal weer een interessante workshop worden als van ouds, met spectaculaire figuren voor iedereen!

Workshop
Salsa – Juan Carlos
20:30 – 21:30

Het stralende enthousiasme en de warme persoonlijkheid van professioneel danser en leraar Juan Carlos zorgen voor een bijzondere, persoonlijke en motiverende sfeer tijdens de workshop Salsa! De combi van inspanning en humor maken deze workshop tot een bron van energie en inspiratie!

Salsa Party
Aanvang  21:30 

Als afsluiting van deze dag zal er een knallend feest zijn op deze prachtige locatie! De locatie biedt ruim 150 m2 dansoppervlakte en er is GRATIS parkeergelegenheid! Zowel de workshops als het feest zijn voor een ieder toegankelijk en garanderen een geslaagde dag/avond!
DJ: ⚠DJ Caramelo ⚠

Salsa Romos

Salsa Romos is een dansschool die verschillende dansstijlen aanbiedt, zoals salsa, kizomba en bachata. De lessen worden verzorgd op twee verschillende accommodaties, namelijk bij Omar Smids (Ampèrestraat 6) en in Wijkcentrum de Froskenburch (Salomonszegel 99). Beide locaties bevinden zich in Leeuwarden en bieden genoeg ruimte om gezellige dansavonden en feesten te organiseren. Naast de New Year’s Salsa Party is er ook ieder jaar rond Pasen een groot salsa feest. Uiteraard sluiten wij voor de zomer altijd af met een knallend eindfeest. Buiten de reguliere lessen proberen wij onze cursisten zoveel mogelijk de kans te geven om te oefenen. Dit kan voor -en na de lessen, maar ook op de verschillende soosavonden die wij zoveel mogelijk proberen aan te bieden.

DJ Caramelo

“Muziek is ontspanning” , dit is één van de instellingen waarmee DJ Caramelo op elk feest draait. Door passende muziek te draaien kunnen dansers lekker ontspannen en genieten van de verschillende soorten muziekstijlen. Hij is geboren in Zuid-Amerika, begonnen als salsero en uitgegroeid tot DJ Caramelo. Door de combinatie van salsa lessen, bezoeken aan Zuid-Amerika en het luisteren en uitzoeken van muziek, is er een verzameling van muziek ontstaan door de jaren heen. Het draaien is begonnen op salsa dansscholen in Groningen hierna op salsafeesten en in discotheken in Groningen en Peru. Deze kennis van verschillende muzieknummers hoort niet bij 1 persoon te
blijven vind DJ Caramelo. Het moet verspreid worden onder iedereen die
ervan kan genieten en de nummers kan waarderen. Salsastijlen die DJ Caramelo draait zijn divers en afwisselend. Je kunt hierbij denken aan o.a. Brava, Guaguancó, Colombiaans en Cubaans. ‘Het publiek is een belangrijke factor tijdens de feesten, zij moeten met een tevreden gevoel en glimlach weer naar huis gaan!’

Salsa Romos – De gezelligste dansschool van Leeuwarden

Bekijk alle foto’s in het album op onze Facebookpagina.

Gegevens

Datum:
1 oktober 2016
Kosten:
€5