Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Salsa 4 Fun Soosavond – donderdag 14 december

14 december 2017 @ 19:30

€5

Voor de feestdagen nog even met de voetjes van de vloer? Dat kan! Deze Latin soos is voor iedereen die buiten de lessen om zin heeft in een gezellige dansavond (iedereen is welkom!). Natuurlijk draaien we weer de de hotste Salsa, swingende Timba, opzwepende Salsaton en de zwoelste en beste Kizomba en Bachata.

Aan een soosavond gaat altijd een workshop vooraf, dit keer zelfs twee! De eerstvolgende Salsa 4 Fun avond zal plaatsvinden op donderdag 14 december. De avond is inclusief 2 workshops, namelijk Bachata en Salsa.

Workshop Bachata 19:30 

Bachata vindt zijn oorsprong in de Dominicaanse Republiek en wekt vooral een romantisch gevoel op bij de dansers. De complexe draaien die de Salsa wel kent, worden in deze stijl nauwelijks gemaakt. Bij de Bachata wordt op iedere tel gedanst, waarbij de 4e tel extra wordt bekrachtigd in de muziek!
Niveau: beginners I & II

Workshop Timba

Timba is helemaal hot! In tegenstelling tot de Salsa is Timba gebaseerd op meer dan alleen de Son. Eind jaren ´80 is er meer power! toegevoegd aan de tumbaos (ritme/grooves), door invloed van Reggaeton, Afro, Pilon, Rumba, Cha Cha Cha en zelfs Hiphop. Ready 4 the next level? Ervaar het zelf!
Niveau: open level

Locatie: Omar Smids
Deuren open: 19:15u
Entree: € 5, inclusief workshops en 1 consumptie!

GRATIS parkeren!

Wij hebben er zin in! Tot dan!

Salsa Romos – De gezelligste dansschool van Leeuwarden

Bekijk alle foto’s op onze Facebookpagina.

Gegevens

Datum:
14 december 2017
Tijd:
19:30
Kosten:
€5

Locatie

Omar Smids
Ampèrestraat 6
Leeuwarden, 8912AD
+ Google Maps