Wie zijn wij

In september 2011 opende Salsa Romos het dansseizoen met een onverwachte, wervelende start op de grens van Groningen en Friesland. Inmiddels heeft de dansvloer zich verplaatst naar Leeuwarden, waar de dansschool zich beter kon ontplooien. Honderden cursisten hebben de dansschool inmiddels bezocht om hun eerste danspasjes te maken en voor altijd met het salsavirus besmet te raken.  Op donderdag- en vrijdagavond stroomt de zaal vol en geven we met ons enthousiaste team vol overgave les aan alle niveaus.

IMG_20190913_175155_789

Robin

Hallo! Mijn naam is Robin Schuttel en ben altijd zeer enthousiast geweest over dans. Omdat ik mijn passie voor Salsa graag op andere mensen wil overbrengen heb ik besloten om een eigen school te openen. Op deze manier hoop ik de interesse te wekken van de cursisten.

Een jaar geleden ben ik naar Cuba geweest om de echte Salsa cultuur te proeven. Hier heb ik veel geleerd op de gebieden van de verschillende soorten dans. Deze Cubaanse stijl wil ik ook overbrengen op de cursisten.

Ik hoop dit op een enthousiaste manier te kunnen doen!!

majels

Mariëlla

Hey! Mijn naam is Mariëlla en ik dans al aardig wat jaren. Nadat ik 10 jaar stijldansen heb gedaan bij Omar Smids, vond ik het tijd voor iets anders. Na de eerste les Salsa was ik helemaal verkocht! Sindsdien heb ik echt veel plezier in het dansen.

Toen ik bij Salsa Romos kwam dansen, vond ik het fijn dat iedere cursist persoonlijk wordt aangesproken. Er werd goed rekening gehouden met verschillende dansers; ieder op zijn eigen niveau. Dansers die meer aandacht nodig hebben, kregen dat ook daadwerkelijk. Cursisten die het sneller oppikten, werden individueel uitgedaagd door toevoeging van technieken en styling.

Inmiddels ben ik aanwezig bij de lessen om te assisteren. Ik doe dit met heel veel plezier en probeer altijd iedereen zoveel mogelijk tips, en vooral tops te geven! Ik bezoek nog regelmatig Salsa feestjes en zou dit iedereen aan willen raden. Je leert het meeste door met verschillende mensen te dansen, maar vooral door plezier in het dansen te hebben.

kir

Kirsten

Hallo, mijn naam is Kirsten en ik dans inmiddels alweer heel wat jaartjes bij Salsa Romos. Ik dacht vroeger altijd dat dansen niets voor mij zou zijn maar na enkele lessen was ik helemaal geïnfecteerd met het salsavirus. Dansen is niet alleen bewegen op muziek, maar het zorgt voor ontspanning en het maakt je gelukkig. Inmiddels sta ik meerdere avonden per week op de dansvloer en het begin van de week kan wat mij betreft nooit snel genoeg gaan. Op naar de donderdag en vrijdag, waar ik weer kan genieten van de lessen, de gezelligheid en het enthousiasme van de cursisten.

Mostafa-3

Mostafa

Hey, ik ben Mostafa Roya en ervaar al jarenlang een grote passie voor dans. Ik ben opgegroeid in Grijpskerk en studeer geneeskunde. Naast mijn studie besteed ik graag tijd aan de dansschool. Ik ben dol op dansen en gek op Salsa, en samen met de cursisten hoop ik leuke avonden te beleven met veel dans en plezier.
Je bent dan ook nooit te oud om te leren. Dit geldt ook voor mijzelf, ik probeer mij te allen tijde te blijven ontwikkelen in de Latijns-Amerikaanse dans om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

evelien

Evelien

Hallo, ik ben Evelien Postma. Sinds ik ben begonnen met de Salsa heeft het mijn hart gestolen! Tijdens de lessen en feestjes van Salsa Romos heerst er altijd een gezellige en ongedwongen sfeer, waardoor het laagdrempelig wordt om mee te doen. Ik vind dat dit de grote kracht is achter Salsa Romos.

Nu is de tijd aangebroken dat ik ga meehelpen met het lesgeven. Ik heb hier erg veel zin in en wil dan ook graag mijn passie en liefde voor de dans overbrengen op anderen.

Salsa Romos bij SBS6!

In 2021 hebben we als dansschool de eer gehad om een workshop te mogen geven aan juf Diny. Zij werd in het programma “Helden van het onderwijs” in het zonnetje gezet. Om de juf te bedanken hebben wij als Salsa Romos team een workshop gegeven aan Diny en haar man. We hebben enorm genoten en zijn dankbaar dat we aan dit programma hebben meegewerkt.

Een mooie samenwerking en een fijn resultaat! In de bovenstaande video is het hele gedeelte uit de aflevering te bekijken. Wil je ook iemand verrassen, in het zonnetje zetten, of een leuke middag uit organiseren? Salsa Romos staat voor je klaar! Denk ook aan workshops op een bruiloft, vrijgezellenfeest of verjaardag. Wij staan overal voor open, neem gerust contact op voor de mogelijkheden/opties en wie weet staan wij binnenkort bij jou in de woonkamer!