Huur Salsa Romos ook in voor speciale gelegenheden!

We bieden verschillende workshops aan voor allerlei gelegenheden. Hierbij kun je denken aan: trouwerijen, personeelsfeestjes, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, maar ook privélessen. Twijfel je of jouw wensen hieronder vallen? Schroom niet en neem contact met ons op. Niets is ons te gek!

Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen

Privélessen

Wil je naar een dansfeest maar twijfel je over je dansskills? Ben je van plan om een (trouw) feest te openen met een dans maar ben je veel pasjes vergeten? Volg je al jaren les maar krijg je de figuren niet goed onder de knie?

Onder al deze omstandigheden is de hoogste tijd om contact met ons op te nemen. Tijdens de privé lessen is het mogelijk om volledige aansluiting te vinden bij je persoonlijke wensen, niveau en leertempo. Hierdoor kan het succes niet uitblijven!

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor de gewenste invulling: info@salsaromos.nl.

Workshops

Tijdens je evenement kun je ervoor kiezen om, onder begeleiding van het Salsa Romos Team, de aanwezigen te vermaken op de dansvloer. Met andere woorden; voetjes van de vloer en actief bezig zijn! Na een kleine demonstratie is het de beurt aan de aanwezigen om in beweging te komen.

Salsa Romos biedt verschillende workshops aan welke gebaseerd zijn op een van de volgende dansstijlen; Salsa, Merengue, Cha Cha Cha, Bachata, Reggaeton, Dancehall, Zouk en/of Kizomba. De professionele dansers laten iedereen op een ontspannen manier kennis maken met dit pittige en swingende ritme. De workshops zijn eenvoudig te volgen en hebben als uitgangspunt samen plezier maken! Aan het einde van de workshop zal blijken dat iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht kan dansen!

Dus twijfel niet en neem contact met ons op voor de gewenste invulling: info@salsaromos.nl

Demonstraties

Salsa Romos biedt diverse demonstraties aan. De professionele dansers zullen een wervelend optreden verzorgen om je een indruk te geven van de prachtige Latijns-Amerikaanse danscultuur. Je kunt ons inhuren voor je personeelsfeest, vrijgezellenfeest, huwelijksfeest of wat je maar wilt. Met een optreden van onze demo groep wordt elk feest opgefleurd!

Dus mis het niet en neem contact met ons op voor de gewenste invulling: info@salsaromos.nl

Drive-in-show

Salsa Romos is in het bezit van een professionele drive-in show om een complete Latin avond te verzorgen. Ook kan er natuurlijk de muziek van uw keuze gedraaid worden. De aanwezigheid van Salsa Romos staat garant voor een sfeervolle en gezellige avond!

Twijfel niet langer en neem contact met ons op voor de gewenste invulling: info@salsaromos.nl