Gezonder en gelukkiger leven? Let’s Dance!
1 juli 2020

Gratis proeflessen Salsa in Leeuwarden (Friesland)

GRATIS Proeflessen Salsa in Leeuwarden

Op donderdag 28 en vrijdag 29 maart gaan we weer van start met het nieuwe seizoen. Je kunt op  donderdag en/of vrijdagavond langskomen voor een gratis proefles, iedereen is van harte welkom! Na de les is er tijd om gezellig nog een dansje en een drankje te doen. Dit keer zijn de proeflessen voor dansers die de basis al beheersen.

Met of zonder partner kun je geheel vrijblijvend langskomen voor een gezellige proefles met heerlijke muziek! Mocht je graag langs willen komen, maar weet je niet in welke groep je het beste kunt dansen? Stuur ons dan gerust een mailtje (info@salsaromos.nl).

Latijns-Amerika staat bekend om zijn temperament en passie. Dit komt ten volle tot uitdrukking in deze, van oudsher, Cubaanse dans. De muziek sluit hier naadloos bij aan met duidelijk herkenbare ritmes en voordat je het weet swing je mee en ben je verloren op onze intensieve, maar vooral gezellige lesavonden.

Tijdens de lessen leer je:
– de juiste technieken
– correct leiden en volgen
– dansen op gevoel
– samen dansen als één
– leuke figuren en passen die je met zelf vertrouwen op ieder feest kunt dansen.

Kom langs, neem je partner, familielid of andere bekende mee. Onze gemotiveerde leraren geven veel persoonlijke aandacht en voordat je het weet ben je helemaal in de ban. Hiernaast het volledige lesrooster.

Beide avonden zijn voor de dansers die de basis al onder de knie hebben, instromen is mogelijk! Stuur ons gerust een mail, dan maken we een afspraak en kunnen we je in de juiste groep plaatsen. Ben je een echte beginner? Dan vragen we je om geduld te hebben. In september maken we weer ruimte voor beginners in het lesrooster.

Dit is alleen het lesrooster voor Salsa,
Bekijk hier het volledige lesrooster!

Let op;
Adres donderdag: Buorren 13a, Goutum
Adres vrijdag: Lieuwenburg 2, Leeuwarden

Elke donderdag - Start 28-03Buorren 13a, Goutum
19:00u - 20:00uSalsa (Beginners III)
20:00u - 21:00uSalsa (Midden +)
21:00u - 22:00uRueda de Casino (open level)
Elke vrijdag - Start 29-03Wijkcentrum Camminghaburen - Lieuwenburg 2
19:00u - 20:00uSalsa (Beginners II)
20:00u - 21:00uSalsa (Midden start)
21:00u - 22:00uSalsa (Vergevorderd)